dimarts, 7 d’octubre del 2014

Tornem a l'entrenament

Poc a poc hem tornat a la normalitat, i ja hem tornat a sortir amb el tàndem! Els dos li tenim moltes ganes, ni que està sent una mica difícil quedar.

Com a novetat important, el Carlos ja porta pedals automàtics. Va ser tota una odissea, per que els pedals que vam comprar al decathlon, no hi havia manera que funcionessin! Desprès de moltes proves, canvis, més proves, van tindre que anar al decathlon a veure si ells sabien que passava. Però tampoc. Després de moltes mes proves, vam deduir que els pedals nous del decathlon (model nou), no anaven bé amb la combinació cala/sabatilles. Al final el noi del decathlon va ser molt amable, i ens va regalar uns pedals del model antic i a la primera van funcionar!

Uns dies després vam fer la única sortida que hem pogut fer (el dia 3 de setembre), i va ser per provar com anàvem amb els pedals automàtics. Vam anar a una "pista d'atletisme" de terra que hi ha a Manlleu, i ens vam dedicar a fer voltes (i més voltes).


Vam aprofitar per fer moltes proves d'arrancada/parada/arrancada/parada/...

Al principi l'avisava amb un toc a la ma quan anàvem a parar. Tot seguit vam arribar a l'acord que si li toco a la ma dreta, treiem el peu dret. I si li toco a la ma esquerra, treiem el peu esquerra. D'aquesta manera podem parar en corbes cap els dos sentits sense perill de caure.

I quan ja ho teniem per la ma (i mai més ben dit), vam practicar les parades sense avisar! Imagineu, per exemple, que anem amb el tàndem i un cotxe es creua al mig de la carretera/camí, i s'ha de parar de cop: jo tinc les mans ocupades per frenar, així que no el puc avisar!

Per tant, ell ha de notar-ho, i treure la cala. I no va ser cap problema, enseguida nota que hi ha una frenada forta i treiem els pedals sense cap problema.

En resum, va anar perfecte: cap caiguda, ens fiquem els pedals molt ràpid, i el més important, ens treiem els pedals ja pràcticament de forma instintiva.

També vam quedar un dia (17 de setembre) per portar el tàndem al taller: el fre de darrera s'havia quedat sense oli (si tu, és fre hidràulic). I ja de pas vam canviar els neumàtics per un de mixtes per anar millor per asfalt.

A veure si aviat podem començar a entrenar en serio.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada