dimecres, 18 de desembre del 2013

Rodillo

Li he muntat un rodillo al Carlos per que pugi anar entrenant, i el més important, que es vagi adaptant (practicant, provant, etc) amb els pedals automàtics.

Vaig arreglar la meva primera bici de muntanya (que tenia a casa mons pares morta de fastig) per ficar al rodillo: canviar cameres, i arreglar la tija del seient que estava torta.

Amb al tija vam tindre uns quants problemes, al ficar-la recta va quedar deformada i no va haver manera de ficar-la a la alçada pel Carlos. Així que vaig tindre que anar a comprar una tija nova. Però ja no es fan tiges del diàmetre que ens feia falta (la bici te MOLTS anys). Al decathlon ens van dir que impossible, i que miréssim a algun taller de bicis.

Al final vam anar a la botiga de Manlleu on el Carlos va comprar el tàndem (Starbike), i vam demanar per la tija que necessitàvem. La dependenta ens van dir que no en tenien, però que la podia demanar sense cap problema.

Amb tot això va arribar el "mecànic". I al explicar-li els que ens passava, va entrar al taller, i va sortir amb una tija, i ens va dir que si ens servia (la tija era una mica curta), ens la podíem emportar (regal)

I la tija va anar perfecta (ja que el Carlos es mes baix que jo).


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada